Simple Simon
 • Ster
 • Ster
 • Ster
 • Ster
 • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Microsoft Dynamics 365

Koppel Simple-Simon met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Werk sneller en makkelijker.

Ontdek hoe Dynamics 365 Business Central je bedrijfsvoering kan transformeren.

Breng je verkoop-, services-, financiële en operationele teams samen met een enkele oplossing voor zakelijk beheer in de cloud. Ga verder dan de belofte van automatisering en procesverbeteringen om je bedrijf te transformeren met het vermogen je sneller aan te passen, beter te presteren en slimmer te werken. Ga vandaag nog aan de slag met de optie die het best op jouw bedrijfsbehoeften aansluit.

Werken met Simple-Simon: De Slimme Werkbon App.

Eenvoudig aanmaken en beheren van werkbonnen

Met Simple-Simon kun je eenvoudig werkbonnen aanmaken en beheren. Maak een werkbon aan in Simons Kantoormodule en wijs deze toe aan een collega in het veld. Jouw buitendienstmedewerkers kunnen werken aan de werkbon in de Simon App en eenvoudig  reis- en werkuren registreren. Registreer ook gebruikte artikelen, neem foto’s, vul checklists in en vraag de handtekening van de klant. Werk on en- offline.

Beter communiceren tussen het kantoor en het veld

Jouw kantoormedewerkers gebruiken de Kantoormodule die real-time synchroniseert met de Simon App (gebruikt door uw buitendienstmedewerkers). De kantoormedewerkers kunnen direct een werkbon plannen of bewerken indien nodig. Heen en weer bellen behoort tot het verleden! Simple-Simon werkt op alle apparaten (smartphones & tablets) en is beschikbaar voor Android & iOS.

Zorg voor een correcte factuur

Digitaliseer je werkbonnen en neem afscheid van de papieren rompslomp. Geen gemiste omzet door vergeten, verloren of slecht gevulde werkbonnen. Snelle en foutloze communicatie tussen het kantoor en het veld zorgt voor een correcte factuur.

De koppeling geeft onze klanten de volgende voordelen:

 • Factureer sneller en maak minder fouten.
 • Simon haalt al je artikelen, klanten, bezoek- en afleveradressen (ook sales orders of offertes bij voorkeur) uit Dynamics 365 en deze zijn direct beschikbaar in Simon.
 • Je werkbon handel je af in Simple-Simon, de gearchiveerde werkbonnen worden automatisch terug gestuurd als een sales order of concept factuur.
 • Werkbon gereed? 5 minuten later kan de factuur al verstuurd worden naar de klant.
 • Maak werkbonnen verwerken simpel, het bespaart direct tijd en geld!
 • Eenvoudig zelf te regelen, binnen 5 minuten is je koppeling gereed.
 • Ga snel aan de slag door een test account aan te maken om volledig geïntegreerd te kunnen testen.
 • De koppeling is in te regelen via jouw Simon omgeving bij ‘integraties’.

De integratie is volledig naar eigen wens te personaliseren.

Beheer je gegevens eenvoudig op één plek.

Wanneer je de integratie via Simple-Simon activeert, wordt Dynamics 365 Business Central leidend. Klanten en artikelen moeten worden toegevoegd aan Dynamics 365 Business Central. Simon haalt deze op en je kunt beginnen met het maken en plannen van jouw werkbonnen!

Let op: Geef wijzigingen aan klanten en artikelen altijd door via Dynamics 365 Business Central zodat Simon de juiste data kan ophalen.

Integreer Simple-Simon eenvoudig met Dynamics 365 Business Central.

Je kunt de Slimme werkbon app van Simple-Simon heel eenvoudig integreren met Dynamics 365 Business Central. Ga gewoon naar jouw dashboard naar het “integraties” menu en kies Dynamics 365 Business Central.

 • Wanneer je je integratie hebt geselecteerd, zal je stapsgewijs door het integratie-proces geleid worden.
 • Voor een gedetailleerde handleiding: Klik onderaan de pagina op “Details over de integratie”.

Onderhoudskosten integratie

Het eerste jaar kan je gratis gebruik maken van de integratie Simple-Simon en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Na het eerste jaar bedragen de onderhoudskosten €20,- per maand. Om de administratieve kosten laag te houden, worden deze echter wel jaarlijks vooruit gefactureerd. Deze kosten zijn noodzakelijk om de integratie actueel te kunnen houden. Meer informatie over de techniek achter de integratie én de onderhoudskosten lees je hier. Lees hier de algemene gebruikersvoorwaarden omtrent integraties.

Maak nu gratis je Simon test account aan.

Probeer Simple-Simon nu gratis 14 dagen en Integreer eenvoudig met Dynamics 365 Business Central!

Gratis test account

Meer informatie

 • Microsoft Dynamics 365
  Activeer de integratie Dynamics 365 - Simple-Simon
 • Microsoft Dynamics 365
  Details over de integratie Dynamics 365 met Simple-Simon
 • Microsoft Dynamics 365
  Lees meer over Dynamics 365 Business Central