Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Koppel jouw boekhoudpakket met Simon

Koppel jouw boekhoudpakket met je Simon omgeving

Met de werkbonnen software van Simple-Simon maak je zonder problemen de stap naar digitalisering, cloud oplossingen en het werken met geïntegreerde softwarepakketten. Dankzij Simon’s slimme integratieproces koppel je jouw boekhoudpakket in een handomdraai. Deze is namelijk vanuit jouw Simon kantooromgeving in een paar minuten geactiveerd. Hierdoor kan je niet alleen het maximale uit je digitale werkbonnen halen, maar ook efficiënter werken. Duizenden vakmensen uit diverse branches werken dagelijks met de werkbonnen software van Simple-Simon. Daardoor zijn wij marktleider op het gebied van het digitaliseren van onder andere werkbonnen, planning en field service.

Probeer Simple-Simon 14 dagen gratis

Digitale werkbonnen uit Simon eenvoudig beheren in jouw boekhoudpakket

Digitale werkbonnen kan je eenvoudig maken en beheren in jouw favoriete boekhoudpakket. Vanuit Simon’s kantoormodule of app kan je eenvoudig een werkbon maken en plannen. Vervolgens wijs je eenvoudig een collega in het veld met de juiste vaardigheden toe aan deze bon. Buitendienstmedewerkers kunnen niet alleen werken aan de werkbon in onze app, maar ook eenvoudig reis,- en werktijden registreren. Registreer bovendien ook verbruikte artikelen, neem foto’s, vul checklists in en vraag om een handtekening van de klant.

Samenwerken zonder problemen

Plan een werkbon in op kantoor, en deze is vervolgens direct beschikbaar in de app van de field service medewerker. Bovendien worden wijzigingen realtime gesynchroniseerd tussen app en kantoormodule. Daardoor hoef je niet langer heen en weer te bellen over de planning. Simple-Simon werkt zowel op smartphone, als op een tablet.

Simon en jouw favoriete boekhoudpakket

Profiteer van nog meer voordelen door Simple-Simon met een van onze 50+ integraties te koppelen. Zo wordt onder andere je data automatisch opgehaald uit je boekhoudpakket. In je Simon omgeving is deze data vervolgens direct beschikbaar. Bovendien worden wijzigingen in bijvoorbeeld klantgegevens, artikelen en werkadressen realtime gesynchroniseerd. Daardoor hoef je niet langer gegevens twee keer in te voeren. Hierdoor werk je niet alleen gemakkelijker, maar ook haal je het maximale uit je werkprocessen. Voor het maken van de integratie hoef je geen moeilijke stappen te doorlopen, deze kan je namelijk eenvoudig zelf inregelen vanuit jouw Simon omgeving.

Ontdek de mogelijkheden. Plan een demo met een Simon consultant

Voordelen als je Simon integreert

Wanneer je jouw Simon omgeving koppelt met je boekhoudpakket, profiteer je van veel voordelen. Iedere koppeling heeft eigen voordelen. Enkele voordelen die je kan behalen door het maken van een koppeling zijn:

✅ Het ophalen van onder andere klanten, artikelen, offertes en afleveradressen uit je boekhoudpakket. Deze zijn direct beschikbaar in jouw Simon omgeving;
✅ Wijzigt er iets in de klantgegevens binnen jouw boekhoudprogramma? Geen probleem. Dankzij de realtime synchronisatie met Simple-Simon, zijn altijd alle gegevens actueel. Zowel in Simon’s kantoormodule, als in de app;
✅ Handel je werkbon af in Simon, om vervolgens de gearchiveerde werkbon automatisch terug te sturen als opdrachtbon;
✅ Maak een Simple-Simon testaccount aan en ga direct aan de slag! Zo kan je volledig geïntegreerd testen;
✅ De koppeling is in te regelen via jouw Simon omgeving bij ‘integraties’.

Direct je gratis proefperiode starten

Met een gratis testaccount kan je 14 dagen de koppeling tussen Simple-Simon en jouw boekhoudpakket geheel vrijblijvend uitproberen. Maar ook de overige functies van Simon’s werkbon app kan je testen. Ervaar de voordelen van Simple-Simon zelf zonder verplichtingen! Start met een druk op de knop jouw gratis proefperiode van 14 dagen. Maak ook een vliegende start met Simon!

Direct mijn gratis proefperiode starten