Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Simon helpt je op weg

Simon helpt jou stapsgewijs bij het digitaliseren van je werkprocessen

Wil jij niet langer tijd besteden aan het ontcijferen van werkbonnen, het overtypen van foutgevoelige gegevens en het zoeken naar verdwenen werkbonnen? Maar ben je bang dat het digitaliseren van deze werkprocessen ingewikkeld is? Simon helpt je stapsgewijs in de overstap naar digitale werkbonnen. Zo maak je probleemloos de stap naar digitalisering. De werkbon app van Simple-Simon biedt jou een handige alles-in-een oplossing. Daardoor ga je niet alleen efficiënter werken, maar ook direct tijd en geld besparen. Wil jij niet alleen het maximale uit Simple-Simon halen, maar ook uit je werkbonnen? Lees hieronder hoe Simon jouw in dit proces kan begeleiden.

Simon helpt je bij de verdere professionalisering van je digitale werkwijze. 

Alles uitgelegd tijdens een gratis live demo

Onze consultant helpt je graag om niet alleen het maximale uit Simon’s werkbon app, maar ook uit je werkbonnen te halen. Door middel van een live demo word je meegenomen langs alle functies van Simple-Simon. Aanvankelijk wordt er gekeken naar jouw werksituatie zodat de demo altijd aansluit op jouw wensen en behoeften. Enkele voordelen van een live demo zijn:

  • Eenvoudig en laagdrempelig kennismaken met de functionaliteiten van Simon’s werkbon app;
  • Niet alleen wordt er gekeken naar de kantoormodule, maar ook de app voor de buitendienstmedewerkers wordt besproken;
  • Ga zelf gericht aan de slag met het testen van Simple-Simon met behulp van de informatie uit de demo.

Plan jouw live demo

Een snelle start met een van Simon’s implementatiepakketten

Met Simon’s implementatiepakketten garanderen wij niet alleen een succesvolle start, maar ook een succesvol vervolg. Zo maak je direct een vliegende start én haal je meer uit je werkbonnen en Simple-Simon. Onder andere het inrichten van de software, training van zowel je binnen,- als je buitendienst en diverse contactmomenten voor eventuele ondersteuning staan centraal in onze implementatiepakketten. Simple-Simon werkt met drie soorten implementatiepakketten. Benieuwd hoe deze eruit zien?

Bekijk hier het basis programma

Bekijk hier het geavanceerde programma

Zo ziet het professional programma eruit

Verrijk je kennis met een training

Ook al werk je al een tijdje met de werkbon app van Simple-Simon, een (opfris)training kan nooit kwaad! Onze ontwikkelaars werken namelijk continue aan het verbeteren van onze werkbon app. Zo willen wij nog beter inspelen op de wensen en behoeften van onze gebruikers! Met een training verdiep je jezelf niet alleen in nieuwe functionaliteiten, maar ook verrijk je jouw kennis over reeds bestaande mogelijkheden. Daardoor kan je mogelijk nóg efficiënter gebruik maken van Simon. Uiteraard zijn onze trainingen ook geschikt voor nieuwe collega’s, die nog geen tot weinig ervaring hebben met werken met Simple-Simon.

Plan direct je training in